Den sista!

HAR PRECIS BESTÄMT MIG FÖR O SLUTA RÖKA!!!! Yaay för mig! Tvingade även med T. Vi tog sista cigaretten tillsammans och bröt sönder OCH smulade sönder 1 1/2 paket cigaretter rakt ner i sopporna, sen gick vi o SLÄNGDE soppåsen i soppnedkastet.

Kan tala om att det känns JÄVLIGT skönt! Har försökt o sluta tidigare, men då har det alltid varit: Nä men vi röker upp dom paketen som vi har osv osv, så blir det ett till paket o ett till osv. Men nej! Nu när vi har börjat träna och äta bra ska vi väl fan inte röka och förstöra allt? Så onödigt o röka egentligen! Hur länge kan jag ha rökt? "Började" kanske i 8an, tog en nån gång ibland. Inte tänkte man att man nånsin skulle bli beroende.

Jag trodde att det bara var en myt att det skulle vara svårt o sluta. Men va tusan, det finns dom som rökt i 40 år och bara slutat sådär. Och jag ska bli en av dom! A kanske inte att röka i 40 år :P. Men jag ska vara en av dom som klarat av det! :)

Så håll tummar o tår för mig :)


Jag vill ju inte sluta o se ut såhär om några år:

 

 

Det finns hur mycket sjukt äckliga bilder som helst på google. Ganska bra och titta på ändå.

Man blir ju avskräckt! Men nu jävlar är det slut!!!

 







Yeah!

Greaaajt dag igår. Bion med piraterna var väl sådär. Jag tycker dom andra tre var mycket mycket bättre!! Varför var inte Orlando och Kiera med för? Tur att Johnny var med iaf. Det är ju dom tre som gör alla filmerna. Sen Bill och Bull såklart, tjockisen och tunnisen med glasögat, Barbossas kumpaner ;P

Men, en till film kan man ju hoppas på.. Nu längtar jag till uppföljaren, eller ja vad man säger till sagan om ringen trilogin. Hobbits. Dom är också greajt!

Nu ska vi ner o träna, sen solning. Så får vi se om det kanske blir en sväng upp till Yeah festivalen. Annars så kommer det att bli klädvikning idag. Behövs!


Pirater!

Kvällen visar sig redan nu. Den bjuder på bio, pirater i 3D ;) Men det blev tydligen 1830 bion. Så då drar vi nu o äter och sen bio.

Tjillevippen!

Stjärnsund!

Hallå där blåbär...

har precis kommit hem från Stjärnsund. Har haft en tokmysig dag där med T. Fick en egen rundvisning inne i slottet, läskigt vare men coolt. Synd bara att det inte var finare väder.

Sen kom det en massa rolls rolls bilar. Jättefina. Sen gick vi runt ett tag i parken runt slottet och sen tog vi en fika.

jag tog världens godaste bulle med blåbär i och T tog ett wienerbröd som såg skit gott ut, det var jordgubbe och blåbär på hans med. :) Mumma

Nu är vi hemma och ska laga lite käk så får vi se vad kväller bjuder på.




...

Skit också!

Its Friday!

Dricker kaffe, tittar på Knatte fnatte o Tjatte och har träningsvärk i röven. Jag gick upp med T imorse., var vaken till 8. Men hade inget o göra så la mig i sängen o läste en bok. Dock, så somnade jag såklart. Vaknar av att det ringer på porttelefonen. Sen ringer mobilen. Det var Natti som stod utanför o väntade. Så vi drog ner o tränade på en gång.

Fick en ny instruktion igår kväll då jag INTE var nöjd med min första. Fyfan vilken skillnad! För det första när jag kört sittande rodd så har jag aldrig haft träningsvärk och undrat vad fan jag gör för fel. Men så visade den andra instruktören hur man gjorde på riktigt och jag kände redan efter 8 reps. Så det är bra det! träningsvärk ska man ha, annars så har man inte kört ordentligt, tycker jag :)

Sen har jag varit arg för att dom första veckorna gick jag ner i vikt som bara den, och sen började jag bara att gå upp i vikt en massa men ner i omkrets. Så jag har gått upp i muskelmassa!! FAST det vill jag ju inte, inte än iallafall. Vill gå ner mer och SEN bygga muskler. Men tydligen så hade inte min första INst fattat det, för han sa till mig o köra 3*10, och det ska jag tydligen göra OM jag vill gå upp i vikt (muskelmassa alltså). Så nu ska jag köra 12/15*3.. Skönt, nu vet jag att jag gör rätt iaf.

Ge sparken i rumpan till den första instruktören. Fast han var ju snäll, :) så bara en "liten" spark kan han ju få!

Nu kom T in genom dörren.
Så nu ska vi fredagsmysa lite innan vi börjar med dagens uppdrag :)

Puss!


Fullt ut!

Kom hem för en stund sen från gymmet. Körde fullt ut, var till och med tvungen att gå iväg en stund och hämta andan så att jag inte skulle svimma :P Så nu har jag ätit och väntar för tillfället på Tommy,, som precis kom in nu, vi ska ner o solisola. Behövs med tanke på det tråkiga vädret som varit nu ett tag.

A men hejdå då! :)

Some music!

71 nya medelanden i min mail. WTF, hur tar jag bort all skräppost som jag får på hotmail hela tiden? får rensa bort minst 30 mail varje dag! Och jag har provat att gå in på mailen och klicka i att jag inte cvill få mail från dom. Har också klickat i att det är skräppost men får ändå massa mail från samma saker. Suck.

Nu ska jag däremot rensa igenom min mp3. Ska även lägga in massa ny musik som peppar mig när jag är på gymmet o svettar röv.. Sen blir det direkt ner till gymmet o vara lite friskis och svettis ;P Blev ju ingen träning igår för Sofia kom förbi sen drog vi o handlade på Maxi. Jag höll dock på att kissa på mig av skratt, bra/dåligt? ofia tycker förresten det är väldigt kul o handla med oss nu, tror jag. Toapapper it is ;)

nä nu ska jag fixa some music och sen inviga mitt nya hårband. HayBay!



Dont Worry!

Har för tillfället tråkigt. Väntar på Sofia.

Gjorde några bilder förut. Tänkte ändra bilden där uppe . Men nog fan hittar jag inte dom nu. Vet inte vart dom blev sparade. Men den här hittade jag, men det är bara en skojbild som ja lekte lite med. Finns så mkt man kan göra med mitt bildprogram. I love it!


,

Bob!

Försov mig imorse.. Eller ja, har ju inget speciellt att försova mig till men fan klockan ringde kl 11 och jag fattade inget. tittadce på klockan sen tittade ja på mobilen o på den stod det att det var den 26 idag, torsdag kl 11. Vafan, helt snurri vart ja. Madde hade ringt också, ringde upp o kom på att jag skulle träffat henne idag efter 9. Ja så det blev ju inget medc det eftersom jag sovit bort typ halva dan.

Men men, sen kom Tommy förbi en stund o följde med ut med Ronja, sen fick han smaka mina asgoda muffins som ja bakade igår, he liked them. A, nu iinväntar jag att Verronen ska ringa mig.. Sen ska ja o T åka o storhandla, kylen oo frysen börjar bli tom.

Imorgon ska jag kanske till Harrys med Nathalie. Det är tydligen nått där, va var det nu igen? Bob nån kanske? he.! Vi bestämde iallafall att vi skulle lyssna på den musiken så vi inte är heeelt ute liiiiksoom :P Nä men Bob dylan vet man ju vem det är. Fast ja kan ju ingen låt sådär. Så därför skulle vi lyssna på lite musik tills imorgon så vi kan nått iaf :D

A så, så är det.

Nu ska jag nog ner till gymmet.. Hejdå.




Honey, Im home!

Nu är jag hemma från mitt lilla möte. Gick bra det :) Hungrig som satan är jag också. Märkte det på mötet för min mage kurrade jätte mycket. Inte högt så nån hörde men jag kände;O Min mage brukar aldriiig kurra när ja är hungrig, men nu så =)

Tänkte först att vafan jag gör muffins som jag planerat och sen lever jag på dom idag, men nej (!!!), ska fan ställa mig o göra mat till mig själv. Brukar ALDRIG äta förens T kommer hem. Såå tråkigt att laga mat till sig själv! Förstår inte vad singlar lever på ;P Frukt, vatten och hårt bröd kanske? Typ det jag lever på under daytime.

Nä ska väl ta mej i kragen o göra käk OCH muffins, blir en liten efterrätt till moiiiii :D Sen ska jag kolla klart på filmen som jag fortfarande inte lyckats med att se!!! Så tråkigt väder, kom till mig du lilla soolen så får du en sunkiss(ed).

A men, Puss & Hej då my löööövers

♥ ♥

Skadad!

Ont i min armbåge, ont i ena axeln, ont i foten, ont i benet, ont i handen, ont i nacken, ont i 2 tår och ont i hårbotten..... VAFAN har ja gjort? Vaknade o hade ont tamefan överallt. Ja träna inte igår, blev en massa annat så det är inte träningsvärk?! Känner iofs lite i magen sen ja körde mage i söndas.

Men nä nu har ja inte tid o sitta här o gnälla, ska hoppa upp på min fina Mustang o åka till ett möte. Sen hem o kanske baka kanske kanske?

Får se om mina blir liika fina? Sen kanske?!


Eller va???

Haj o Fisk, rolit rolit...

Har precis tagit sista kvälls promenaden. Vafan kunde det inte vara såhär skönt ute under dan för? Nu blåser det ju inte.. liiiiiksooom! ;x Har iaf varit lite produktiv idag, med tanke på att vädret varit som en jävla böld i mitt ansikte ,, liiiiksooom.

Nu ska ja kolla klart på min film som jag försökt sett tre gånger idag och smörja in mig och dricka te och måla naglarna och borsta tänderna och och och, eller eller så tar jag bara film o te,, och borsta tänderna såklart :D


Den här filmen ska ja se. eller försöka fortsätta o se. Visst e han snygg, eller va? va? va?




Blösiigt

Jusst tittat på filmen Rio, den där animerade filmen med en papegoja. Det var faktiskt bra ;D

Tänkte laga some foodi nu så den e klar när T kommer hem. Sen drar vi nog ner o tränar direkt. Behöver även sola känner jag. Har inte blivit så mkt solning senaste två veckorna då det varit skitväder. Solen är framme men nog faaan ska det vara storm då istället...

Snälla nån, ge med ett arbete! :D




!!!!!!JAG SAKNAR MIN MIO♥♥O!!!!!!

Just det!

Söndaag! Den här helgen har mer eller mindre sugit lite granna.. Men idag är det fint väder och hatten å solglasögonen är på. Ett smärre problem är bara det att jag känner att jag inte har några kläder idag. Fan hatar dom dagarna där allt som man har i klädväg är SKIT!!! Allt sitter som en påse nötter på en.

SÅNT ÄR LIVET ! ---> <---SÅNT ÄR LIVET !


Nä fan, nu ska ja inte ligga här o deppa,, ut!


Kaptenröd

Ja, mensvärk är tydligen något vi tjejer hittat på för att killarna ska tycka synd om oss en gång i månaden fick jag nyss höra... Pungspark en gång i månaden skulle dom ha dom jävlarna. xD

Blev aldrig något pass igår, får ta det nästa vecka. Men en lite tur ut på landet bllev det iallafall. Så nu är vi hundfria, tomt.. Endast en katt som verkar fått pms även hon.

Tänkte ta en tur upp på stan och våldgästa min lillebror och hans flickvän (som jag för övrigt aldrig träffat pga blygsamhet, från henne). Så tänkte att jag skulle åka till resecentrum och vänta på att dom kommer med tåget. Bara det att jag icke vet om dom går av vid södra eller centrum? Får väl helt enkelt försöka vara på båda ställena samtidigt? Kanske funkar?.

Nu ska jag gå o kissa, känns även som om jag ska föda teomä...








CIAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Pass!

Åkej! Ironi?

Har ändrat bilden där uppe nu, bättre? Ja det står ju inte Merry Christmas på den iallafall :P Men får se om jag byter igen. Får vara såhär nu, så länge.

Nu ska jag o T iväg o kolla om polishuset är öppet för att ta pass. Men tror nämligen att dom stängt, men vi ska ändå åt det hållet. Pass ska göras iallafall. Men just exakt precis nu ska jag ta mig kaffe och sen få T att byta om.



Ciao!

Hemlighet!

Läänge sen? Ja jag skaffade nämligen en annan blogg för ett tag sen. Men tror jag vill tillbaka hit igen, så nu är jag här again. Den andra bloggen är a secret!




se dig om
det är här du bor
där hänger jackan
där står dina skor
vilka öden förde skorna hit
nu är liten stor
nu är himlen vit

se dig om
här är din beskärda del
stor eller liten
trasig eller hel
blev du stärkt av allt eller sårad och öm
vad blir rätt och vad blir fel
när släpper man en dröm

se dig om
är du hungrig eller nöjd
är vägen snårig
eller öppen och röjd
du kan sitta upp nu eller kasta dig av
på väg mot himlens höjd
eller på väg ner i din grav

se dig om
är det nånting du vill ha
är det nåt du sagt
eller nått du aldrig sa
ska du rättas in i leden eller söka strid
vad ska du ge vad ska du ta
hur bidar du din tid

se dig om
det är här du står
det är en dag imorgon
det var en dag igår
det mörknar ute snart är natten här
vad du än förutspår
vem du än är