ta en kall ikväll

Nyss kommit hem efter att ha varit på stan i nåra timmar. Shoppade loss lite gjorde ja o baby. Jag inhandlade ett par shorts, linne, klänning, kavaj, och en typ jacka fast typ tröja. Babe köpte en skjorta, tröja o ett par skit snygga shorts han med. O så köpte vi birthdaypresent till svärmor. Skit snyggt :) Hoppas hon blir glader. Ska dit imorgon o fira henne. Annars har vi tagit det lugnt idag. Solat o spelat kort.

Tobbe är ledig den här veckan så det har varit jätte mysigt. Fast den har gått föör fort. Och nu är han iväg o kollar på en bil som vi antagligen ska ha. Men ja orkade inte följa med för jag har ont i mitt huvud. Huvudvärk kallas det! Blä!!! Kanske inte ska sitta vid datorn då men jag kände att det var alldeles för länge sen ja skrev nått här.

Midsommar by tha waj, så drog vi till strömstad ett gäng. Hade riktigt kul. Stack iväg på fredan o kom hem på söndagkväll. Så midsommar var lyckat :)

Ska nog testa mina kläder nu o sen vila en kvart eller en halvtimma. Är nämligen sugen på o ta en kall ikväll. Men bara om min dumma huvudvärk släpper.