Yes Box

Det blir...





...med två blondiner


Titta o njut

Rensade mobilen på bilder så tänkte jag kan lägga upp några här. Titta o njut ^^








Snöstorm hos oss.



Madde och Jerry på nyår med mina o maddes pipisar :P



Sofia, typ första bilden jag tog. Fick mobilen den dagen.



Sofia o Johan på nyår 09/10.



En kvällis. Hemma gjord varm choklad och vad god den blev.



Gick runt Oset en dag. Jätte skönt var det. Och då fick jag till den här finfina bilden.



Hade Emelie o Neah i fyra dagar. Så vi hittade på en massa roligt.



Nya sängen. Tog den bilden idag :)



Björne gör nånting :P



När vi var i Orsa. Kommer fler bilder på det nån gång ^^



Björnen fick nån konstig infektion i ögat stackarn! Men äckligt var det!



Gick en långpromenad med Ronja.



Jag klarade av 5 stjärnor på guitarr hero första gången. YAAY!



En liten nyckelpiga.



Åkte pulka hos syster i fjugesta med barna :P



En utekväll med dom här tre. Alla var skitbruna för vi hade pressat i solarium :P







Lillebror, också typ första bilden jag tog.



Första bilden på Astrid.


Finns många fler bilder men orkar inte lägga upp alla för nu ska jag gå o kissa och sen sätta på lite kaffe.

Hon lät som en liten ekorre ^^

Vilken kul helg det här blir! Eller?

Igår så irrade jag runt som en tok. Först upp tidigt i fredags efter att jag typ inte sovit nått. Sen stäääda hur mkt som helst o tömma hela sovrummet. Skulle ha åkt upp på stan för att ha mött upp Madde o hämta min skor. Men då ringde farmor o ändrade tiden som vi skulle iväg o fira min kusin. Så stressa ut med Ronja på en promenad o hoppa in i duschen. Sen till haga o gratta kusin Emma. Fikar lite granna och sen följer jag med pensionärerna och handlar. Tog dom typ 1 timme att hitta till osten liksom.

Sen hem o fortsätta o städa och gå ut med Ronja igen. Sen kommer det en gubbe och sätter upp en busshållsplats utanför mitt kök och utanför tv rummet. FEM meter från uteplatsen liksom. Ringa till länstrafiken o vara arg. Gubben kommer tillbaka flyttar busshållsplatsen 1METER!!!? Sen fortsätta plocka. Ringer pappa o frågar när dom kommer, och han går in på min blogg för första gången och säger att jag ser ut som en turk på bilden och att jag borde byta. Ska han säga som har en tandläkare som tror att han är grek liksom.

Aa och sen hämtar Pappa Tobbe iallafall och dom åker iväg o hämtar nya (underbara) sängen. Montera den. Och det är fullt med kartonger o plast i hela lägenheten. Har en katt och en hund som var i vägen hela tiden. Skulle ha åkt upp DÅ igentligen o mött madde för att hämta mina skor (igen). Men hinner inte, är helt sönderstressad.

Så stackarn får bära runt på mina skor lite till. Sen gick jag in i väggen efter att ha skruvat fast benen på sängen sisådär fyrtielva gånger. Och minsta lilla kommentar från Tobbe och jag börjar typ tjuta. Fast jag egentligen inte borde göra det. Men jag gör det iallafall för jag var lite "skör" just då.

Sen skulle jag iväg till klassträffen o träffa några gamla klasskamrater som jag inte sett på flera år. MEN jag pallade det inte.

Sen ringer sofia o vi pratar några omgångar. Hon var på jobbet så hon var tvungen o lägga på eller hålla mig på hold för det kom en massa kunder. Sen ringer hon när hon slutat och jag blir lite gladare. Iofs så hörde jag ju inget vad hon sa emellanåt eftersom hon lät som om hon hade druckit 10 energidrycker liksom... IIIIIIIIIIIIIHHH hihihi hoho aaa o sen hiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiii. A och va ska du iiiiiiiiiiih hihih. Hon lät som en liten ekorre ^^

Sen hoppa jag i duschen och sen hoppade jag i min nyaaa sköna (underbara) säng. Tror jag sov som en gudinna. Vaknade av att jag var hur kissnödig som helst, såg typ ut som om jag var gravid så kissnödig var jag. Väckte Björnen (tobbe) och han var tydligen inte alls på bra humör. Aja så nu sitter jag här o tänker att kanske idag blir en bättre dag?!

Det blir det nog. Man ska vara positiv :P

Pussoheejleverpastej!

jag förstår nada

Ååh wow jag kom ihåg att skriva idag också :P Nått nytt tror jag. Vaknade kl 07.20 av att älsklingen väckte mig o skulle säga hej då. Så nu sitter jag här för det finns inget kul på tv. Satte på barnkanalen men det är ju bara skit. Vi installerade nått nytt igår så att både tv boxen och internet skulle fungera men jag förstår nada av det så nu är det bara internet som fungerar så jag får glo på skitkanalerna som ingår istället.

Idag ska jag på klassträff med klass 9g. Ska bli riktigt kul har inte träffat dom flesta på jätte länge :) Sen får vi ju nya sängen idag så pappa kommer och hjälper till med att hämta den. Tur det för annars hade det blivit lite svårt ^^. Så han kommer väl runt 5 eller nått.

Så innan det ska jag pyssla om mig själv. Färga håret, hårinpackning, måla naglarna och lite sånt där pyssel :) Sen ska jag upp på stan o träffa Hanna.

Och på lördag ska jag tydligen följa med älsklingen och några av hans jobbarkompisar ut. Kanske drar med mig Sofia o Madde. Om dom vill. Men det tror jag nog, fast dom har inget val. Speciellt inte Sofia för då skapar jag en sånt där mapp på facebooken " titta vad jag hittade på Sofia " :P















Arrivederci


tjocka sumobrottare på rad

Hej! Jaa, jag vet att det är länge sen jag skrev och att klockan är mycket.... eller njaa kanske inte så mycket men iallafall... Jag kände ett tvång av att jag bara måste skriva ned min dröm, hm vad nu det betyder. Iaf vaknade av en av dom mest skummaste drömmarna jag haft iallafall.

Jag kommer inte ihåg exakt hur den började men..

Jag och Sofia skulle åka nånstanns för att göra en audition på ett ställe. Så vi tar bussen och vi åker hur länge som helst, mitt ute i ingenstanns. Sen stannar bussen på nått ställe.

Tänk er typ i amerikanska filmer där det är ungefär som öken men det är asfalterade vägar och sånna där gula skyltar, aa men iaf. Sen går vi en bit sen kommer vi till ett jäääätte stort lager!!! Typ tänk som i indiana jones filmen nya, eller nää förresten tänk på typ sånna där stora hus som militären hela tiden har i alla filmer som är jätte hemliga. Aa det var ett sånt.

Vi går dit och så får vi gå upp som typ på en lastkaj o går in, det är helt tomt men det sitter en liten jury. En som såg ut som charlie chaplin. Och det var en audition för en disney film eller nått. A sen var vi klara med den och går ut o då är det en massa stängsel som på ett fängelse med dörrvakter o så.

Sen är det jääätte stora fotbollsplaner och sånna där friidrotts banor, aaa. Och så står det alltså miljoooner med tjocka sumobrottare på rad, både åt sidan frammåt o bakåt. O så tränar dom med nått. O asså dom var överallt. Så ja o Sofia får smyga o så. Jätteee spääännande ^^

Sen helt plötsligt så skulle jag o Sofia börja med karate. O då gick alla sumobrottare därifrån o då kom det ist en massa ninjas. Med sånna där svarta dräckter (som på film). A sen var vi där en stund sen..

Sen var vi i Vintrosa (där jag bott) o det är vinter o ja o Sofia går ifrån min gamla skola o det är en massa snö. Sen har heela min släkt blivit sånna där zombier, precis som i filmen Dawn of Dead. Så vi får gömma oss i en snögrotta. Sen försöker dom iallafall ta oss o sen måste vi helt plötsligt gömma en grej, såg ut som ett ägg.

Sen var vi inte där längre utan då kom vi tillbaka till där sumobrottarna och alla karate-ninjas var och då spelade dom amerikansk fotboll och vi stod liksom mitt i allt.

Sen vet ja inte mer, vaknade efter det.


Haha shit jag har aldrig kommit ihåg en dröm sååhär mycket!! Det var lite mer detaljer när zombierna kom o vi gömde oss men orkar inte skriva så mycket, fast det blev en hel del :P

Ja nä nu ska jag dricka vatten sen ska jag sova lite mer.. sista natten i våra sängar från 1800 talet för imorgon hämtar vi våra nya sängar. Jabba dabba dooo!

Kom förresten på att ja fick ett sms av sofia förut idag och ja har fortfarande inte svarat (!!Zandra!!), fast jag glömmer jämt bort det där för när nån skickar sms så tänker jag på hur jag ska svara o typ har en sms konversation i mitt huvud eller nått. O på nått sätt så inbillar jag väl mig typ lite, bara lite undermedvetet  att Sofia kanske förstår eller hör mig eller nått, kanske?? Eller så kanske det är jag som är lite schitzo (hur det nu stavas) eller bara lite konstigt eller nått. Aja får svara på smset imorgon och skickar med ett lite <3 i slutet, då kanske hon förlåter mig ^


God natt sov gott o dröm om alla kryp du mött.