Pensionärer

Kom hem för ett litet tag sen. Har gjort mycke mycke idag. Har hunnit åkt till Grisslehamn va, åkt över till åland va, ätit maten va, handlat spritan va, ätit mer maten va, tittat in i mysiga sommar boder va, suttit på klippora va, doppat föttera i havet va, fått huvudvärken va, åkt i bilen va, sen kommit hem va.

Jag är ganska halvt dö nu. Svettit i en bil utan ac. Men jag har världens skönaste morfar, kan ingen säga någe om va :D Han gör mkt mkt roligt, tex pekar finger åt fartkameran va, tutar högt i hans specialtuta i varje tunnel va, kör om pensionärer o säger pensionärjävlar. Occh det där med informationen som mormor informerade mig om som jag inte ville informera morfar om som slutade i att han heller inte ville ha informationen som mormor informerat mig om att inte informera morfar om så det blev ingen information om den infon.





Dear god!

det här med att färga håret är väl ändå det tråkigaste som finns? Tar ju sååå långt tid.. väntar även på att Sofia ska komma, ska lära henne att åka på inlines. o vänta är ju så tråååkigt.

Imorgon drar jag iväg till grisslehamn över dagen, åker båten till åland också en sväng o köper litt spriten va?
nu ska ja ha i resten av hårfärgen i resten av håret, blä va tråkigt!



Älskar låten, som måste lyssnas på!