"det löser sig"

Ja nu börjar väl "sjukdomen" att bli lite bättre. Gick in på fjärde veckan nu i måndags. Legat i feber konstant förra veckan. Fyfan. Aldrig varit med om en värre förkylning och då menar ja det! Men bättre till nyår måste ja vara. För nyår ska firas, roligt eller ej.

Hade förresten planer inför nyår men som vanligt så blir det ju inte så. Tur att man kan hålla hoppet uppe sisådär 2 dagar innan nyår och tänka att "det löser sig" .. :)

Nu har ronja förresten blivit riktigt tjocksmockis. Tuttarna är bamsestooooora, nästan äckligt stora. Hon kan ju vara skendräktig men jag tror inte det. Men ska för säkerhetsskull boka tid efter nyår till ultraljud. Så får vi veta på ett ungefär hur många valpar hon har i magen sånnafall :)

Hon är nu i vecka 7 och hon ska gå i 9 veckor.

Week 7
  • She may shred papers, blankets or bedding in an attempt at “nest building” in the last weeks.
  • During the last 2 weeks, your pet may become irritable and should avoid contact with small children.
  • Moderate exercise is the proper approach. Neither forced rest nor strenuous exercise is a good idea. Short periods of gentle play and short walks are good..
  • You may feel the puppies now but counting them may be a bit more difficult.
  • Definate abdominal enlargement.
  • Abdomen hair will start shedding.
Redan nästa vecka ska vi ha hunnit klara med valpboxen och hon ska börja "vänja" sig vid den. Det går så fort. Snart har jag förhoppningsvis massa små söta bebisvoffsingar här hemma. Å vad ja ska mysa! :)

Te blir det nu och sen ska ja tvätta en sisådär 3veckorstvätt. Kuljul..


Några bilder från förra gången hon hade valpar:

Det där är bara några dagar innan dom skulle ut. Tjock hon var där ^^






vi har en fågel i skåpet

feber,hosta,snorig,täppt,huvudvärk,lock för öronen,fryser, svettas,fryser,svettas,fryser,svettas!!!

Det är inget kul längre. Jäkla förkylning eller influensa eller vad det nu är för skit som aldrig vill försvinna. Mår ju bara sämre i stort sett varje dag.

Och allt annat går också bajs. Bilen gick ju sönder för typ 3 veckor sen och vi fick skicka den på lagning. Gick på 2000:- som vi betalade förra veckan. Mmm sen gick biljäveln sönder igår IGEN!! Suck!

Och i förrgår när toobi precis gått o lgt sig och jag bara skulle släcka o så, så hör jag nått från skafferiet och helt plötsligt blir katten galen. Jag får panik o springer in i sovrummet o skriker: vi har en fågel i skåpet (smart,). Så T rusar upp o tittar och himlar med ögonen för han trodde inte att det var nått. Vad springer förbi hans hand då? Jo en äcklig jävla råttaaa!!!!!

Vi fick ut den jäveln igårkväll (levandes). Tobbe slängde ut han genom fönstret men då försökte den hoppa in igen. haha. All mat i skafferiet fick vi slänga. Det vi har kvar i skafferiet nu är några pulversoppor och såser. Fick köpa nytt bröd, ris o mackaroner igår så skafferiet är tomt. Men eftersom vi båra är sjuka så orkar ingen åka o handla...

Nu ska jag äta korvstroganof o ris och titta på förhäxad så baybay!

tjolahopp !

Så gick ja till bussen för att åka till fjugesta ;P Kallt är det, hade inte varit fel faktiskt att ha på sig termobyxor men tyvärr så tror ja inte det vavava :P

tjolahopp !


Ja, jag har inget bättre för mig...

Öppna din sms korg, tryck neråt fem gånger, öppna sms:et och läs, skriv första raderna under sms:et som svar på frågorna och klicka ner fem sms igen och gör vidare :)





¤ Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?

Fast hon ska åka buss,

¤ Vad gillar folk bäst hos dig?
fredag kanske, innan jobbet?

¤ Vilken raggningsreplik faller du för?
Du är underbar:)

¤ Vad var det första du sa imorse?
Ja, Men så var det ingen som ville göra något med mig så därför ;)

¤ Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Jaså där ser man. Vart då? När då?

¤ Vad säger personen som gillar dig mest, just nu?
Varsegod. Kram

¤ Vad säger du under förspel?
Hur länge ska man koka ägg för att få dom hårda?

¤ Och efteråt?
Ska vi ses sen då ällah?

¤ Några år senare har ni barn, vad är deras första ord?
Är du på bio?

¤ Nu är de tonåringar, vad lär du dem?
Ring på mammas telefon istället.

¤ Och den sista.. vad sjunger ditt favoritband om?
Zaaandra, du ringde?



Ja tog inte sms som "missat samtal" eller sms från telenor o så :) Men annars så stämde allt utom ett sms från en som jag nog inte ska ta med här ;P;P

vissa var väl roliga? :D




Nu ska ja duscha med min katt.



jag som inbillar mig

har nu gått o lagt mig tidigt 2 kvällar i rad. Igår la ja mig halv 9 och i förrgår la jag mig kl 8 och tydligen så slocknade jag inom 5 minuter enligt toobi. Idag ska jag iväg till fjöget o hälsa på syster med familj och så ska Neahpea följa med mig hem o mysa. Tänkte att vi skulle försöka få med oss en pulka så vi kan åka lite. Är ju så roligt :)  !

Börjar fundera på om hunden min är gravid eller inte. Vill ju veta nununu! Hon har ju iofs blivit såå mycket mer kelsjuk och matvrakig sen dess. Och så tycker jag att hon har blivit lite rundare men toobi säger att det är jag som inbillar mig :P? Jaja, jag tror iaf att hon är med miiiiinst fyrtioelva valpar ♥


Nu ska ja hoppa in i duschen och bli ren och sen käka lite o sen o sen o sen.....


Snyggingen mannekängar med mina gamla kläder o skor :)


En fågel som ringde

Fan va städat det är hemma. All tvätt tvättad, disk diskad osv osv..Att tvboxen inte fungerar är ju inget nytt, jävla skit. O inte tänker jag sitta i telefonkö i en timma igeen... Så det blir inge tv ikväll. Kommer antagligen snart några o ska titta på vårat hem ljuva hem. Fast vadå? Jag bestämmer i slutändan, så kom ihåg det era jäklar som kommer o vill ta min lägenhet ! :P

Min maaage kurrelikurrar, litte tjössefäsjås blir det snart.. tur att det är Tobbe som lagar det, för ja är helt slut. Knappt sovit inatt för hostan o hostat hela dagen också för den delen... bläääööö.

Hörde en sak att friskis&svettis kör på goodigodi priser just nu på årskort. Det var en fågel som ringde i mitt öra o pipte det, madde kallas den. Så nu är jag sugen på o byea, köpa alltså... vi får la se helt enkelt.

iallafall nästan...

Riktigt förkyld är ja o det verkar inte som om det vill försvinna heller buhu ju. Sitter iaf o tittar på nån sjuk serie som går på ettan som heter Grotesco vafan handlar den om egentligen?! :P:P




Nu är ja iallafall nästan klar med alla julklappar. Har nått litet till lillebror som ja ska fixa. Får se vart vi firar jul i år. Blir ju så jobbigt att åka runt till alla. Skönare att vara på ett o samma ställe. O min släkt har vi ju varit med mest i stort sett varje jul så det blir nog Tobbes släkt iår :)

Vissa förstår jag mig inte på!!

Ska försöka komma igång med träningen nu när som helts. Bara denna dumma förkylning kunde försvinna. Är vaken på nätterna och sover på dagarna. O varför är det så?? Varför hostar man mest på natten när man ska sova o inte på dagen när man ändå är vaken? Är ju jämt så ju!!

Ska titta på RAW nu och dricka lite te och halsa hostmedicin och sen försöka sööövaaaaaaa!! I need it.

snö,,snö mer snö!

Då drar vi på lägenhetsvisning nu då. Hoppas att den är fin! :)

Förresten, äre kallt ute or what?? Tror nästan att jag är lite glad för det! ingen annan verkar ju gilla kylan o vinter men det gör jag :D Nån måste ju göra det.. Kan gärna komma lite mer snö..



kvällsro

Ligger i soffan med en hund dreglande över mig. Ska snart lägga mig. var ute med ronja nyss och det gick inte bra alls. Vi måste köpa några sorts skor åt henne för hon haltar hela tiden för att det är kallt. Stackars min bebis.


Imorgon tänkte jag försöka hinna med en massa saker så det blir att gå upp tidigt... Köpa några julklappar också. och så kommer kanske lillebror hit o sover över. Ska nog ringa han nu så ja vet.

Ska dricka nya teet nu, kvällsro :)

Godnatt honeybunnies!

officiellt jätte nära jul!

1 december och det är nu officiellt jätte nära jul! Och ja, jag längtar INTE till julafton!! Brukar alltid göra det men fan det är bara en massa stress och tjat runt om... Men får väl göra det bästa av det.

Idag är Tobbe hemma iaf o är sjuk så nu ska vi dricka lite te och kolla på film.. Så det blir en lugn dag. Har bajdawaj äntligen lagt ut lägenheten på bytes :) Har fått några som ringt o mailat. Men hittills  bara en som verkar intressant. Såska försöka kolla på den i helgen kanske.

Nä nu ropar teet och han brevid på mig så hajbaj!