"hemligt möte"

Kom nyss hem efter att ha varit o ätit frukost på mc donalds med älsklingen. Han väckte mig tiiiidigt imorse. Eller ja när han hade kommit hem, och sen drog vi och åt frukost, var sugna på det båda två. Och snart ska jag iväg på ett "hemligt möte". Får se hur det går då ;P

Tröött är jag bajdawaj, även fast ja druckit kaffe från mc donalds som ska vara gjort av äkta kaffe-bönor.

Förresten har det gått o blivit höst helt plötligt? Det är ju kallt ute!

en hemlighet

Aa jag har inte sett solen på heela dan. Men när jag sätter mig i soffan med datorn i knät, då jävlar skan fram o lysa i mina ögon så ja inte ser vad jag gör på datorn. Men man ska ju inte klaga :) Kikar igenom olika hemsidor, men det borde nästan vara olagligt. Det finns ju så mycket man vill ha.

Förresten jag vet en hemlighet som ingen annan får reda på, så det så :P

promenad med Ronja

Kom nyss in efter en halvlång promenad med Ronja.











Nu ska jag göra kycklingfilé med ost och skinka i och så blir det potatis o sås till, en av älsks favvomat :) och min!


knackade på min dörr

Jag är sjuker, eller jag har ont i halsen och hostar iaf :( Nu sitter ja o Tobbe och tittar igenom reklamen, kanske hittar nått skojj :) Har precis haft i hårfärgen i hans hår också. Samma färg som David, blir nog goodi det där. Gick upp på stan förut idag och skulle följa med David o klippa hans hår. När jag är framme så ringer han o frågar vart jag är. Då stod han tydligen hemma o knackade på min dörr ;P Men bra vart han i håret iallafall (jag som valde frisyr:P). Sen kom Tobbe och plockade upp mig, så åkte vi till rosalis o hämtade mat. Så nu är vi mätta i magen.

Nä ni, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ner i soffan och mysa lite.

BaayBay!

en kopp fika

Godmorgon. Jag är trött. Har ont i halsen, huvudet och så hostar jag. Vart har det kommit ifrån nu då? :O
Ska iallafall iväg till syster idag. T är snäll o kör mig innan jobbet (gulligt). Så ska ja ha ungarna när syss and her boyfriend åker o handlar. Så det blir nog att gå till nån lekpark då.

Nu sitter älsklingen o ja och dricker kaffe o tittar på Nikelodeon, mys! :)

Tittade igenom min almenacka förut o ser att jag har väldigt mycket "möten" framöver, men det är skönt. På måndag ska jag på en kopp fika med en som heter samma sak som min kompis, på onsdag ska ja träffa en som jag tror kan vara halvfinsk, hennes efternamn är det iallafall. Och på fredag ska jag träffa en hon/han, nämligen lite osäker på det namnet. Den 22 sep ska jag träffa Per Eriksson och den 18 sep ska jag träffa en farbror klockan 3. Det blir mycket möten där ett tag.

Mina myggbett på mina fötter kliar, så nu måste jag smörja in dom med nått för jag har kliat sönder nästan alla och det gör ont.

min nya grej

KulJul. Det här med att stå i telefonkö har blivit lite av min nya grej tror jag. Nu har jag plats 141 i kö. Alltså hur många kan ringa till ett o samma ställe som jag? Jag har iallafall bokat en tid hos läkargruppen för min äckliga leverfläck som måste bort. Tänkte att jag ska försöka den här veckan o göra klart alla "telefonärenden" så att man kanske kan få ett "liv" igen ;P

Får jag tag i karl som är den där telefonkö rösten så kommer jag strypa honom. Jag var från början nummer 141 i kö, sen gick det ner till 132, sen vart jag helt plötsligt 142 och nu är jag nummer 135?!?!? Vad händer där borta egentligen? Nu börjar jag faktiskt bli ganska så irriterad, och det blir jag inte i första taget. HMM nu är jag nummer 136. Jag går bara fram och tillbaka....

Jag hinner väl både duscha, laga mat, ut o gå en sväng och kanske ta en liten tupplur innan jag kommer fram.

två bilder

700 kr för 20 minuter hos tandläkaren. Kul! FEM minuter av 20 minuter kollade han i min mun. Resten av tiden satt han o skrev o tittade på datorn. Han pillade inte ens på tänderna utan tittade med en spegel och sen tog två bilder. Bra timmpenning. Kanske skulle bli tandläkare ;P

Jag hade iallafall jätte fina tänder förutom ett hål som ska ska laga om en månad. Ursch. Fast ja fick order om att använda tandtråd och munskölj. Så det kommer väl bli min nya hobby nudå.

Sen åkte ja o farmor till lithells o köpte lite korv, billigt billigt :) Så ikväll blir det att grilla, mums.



Emelie innan första skoldagen!






"bad hair day" every day

GODMORGON! Eller ja, jag har faktiskt inte sovit alls överhuvud taget!! Det har varit varmt och kladdig.. Och katten har haft nått jävla tokspel hela natten. Hon har skrikit, mjauat, hoppat, klöst och grejjat. Visste inte ens att en katt kunde göra sånna läten som hon gjort. Helt sjuka läten, och jag är ändå uppvuxen med miljoner katter o hört det mesta, men hon slår allt den lilla inbicillen!

O katten hittade den fetaste, äckligaste största silverfisken som jag nånsin sett, trodde inte ens att dom kunde bli så äckligt stora! FY! Så nu får anticimex komma o ta bort dom eller vad det nu är för några som gör det. Jag tycker att när dom ändå håller på så kan dom väl utrota alla fästingar och alla spindlar, tvestjärtar, mygg, knott, harkrankar, nattfjärilar och skalbaggar som bor på min uteplats och runt om! Visst?

Nu har jag disneychannel på, ett gammalt klassiskt avsnitt av goof troop :) Och jag har ätit frukost tillsammans med älsklingen vilket är väääldigt ovanligt :P Och snart ska jag dra min s.k "hund" ur hundsängen o dra med henne på en promenad o sen ska ja duscha, vilket är mycket behövligt efter att det varit nästan 30 grader hela natten. Och sen kommer min kära farmor o hämtar mig.

Förresten så är det i närheten av katastrof gällande mitt hår. Jag har "bad hair day" every day nuförtiden. Men för tillfället så kan ja inte lägga pengar på att gå iväg med mitt hår för jag har en tand som måste lagas (DYRT). Suck, o det är inget som ja vill direkt...

Nä, nu ska jag dra iväg min väldigt sociala, trötta hund på en promenad. Ska ta med en hundleksak o leka lite med henne för att få igång henne :) Hon är nämligen också super seg för att det är så varmt hela tiden.




See You Later Aligater!

änglarna

Ja vad gör jag uppe nu liksom? Egentligen ska jag sova för ja ska upp vid 6 imorgon bitti. Halv 8 kommer farmor o hämtar mig så ska vi till syster o vara barnvakt åt dom två minsta änglarna ^^ för Emelie ska börja ettan! Hon har blivit sååå stor. Känns som om det var "igår" när hon kom till världen! Dom är såå underbara, finns inga bättre ungar än dom! ♥


Mosters änglabarn!!











Nä nu ska jag försöka sova. Men det är så jäkla varmt bara! God natt då! Puss

Vi vann nästan

Nu har jag ätit köttfärsbiffar i ajvar relish med klyftpotatis 4 dagar i sträck. Mums! Fast nu tror ja inte att ja kanske ska äta det på ett tag. Vi käkade det igår o tjejerna tyckte det var gott iallafall o sofia hon, hon ville ha receptet idag :D Så då måste det ju varit gott. Eller så låtsas hon vilja ha det för att vara snäll mot mig :P

Vi vann inget på bingolotto. Men nära var vi några gånger. Vi vann nästan resan till sydafrika. Det har varit grejjer det :P och vi vann också nästan en volvo värd nästan 300 tusen. Hade inte varit fel. Men nästa gång vi spelar då vinner vi!!

När bingo var slut så gick vi på en promenad med ronja o tittade på hus o hälsade på knotten o myggen vid kohagen. Sen kollade vi på "allt om min buske" som ska vara i genren Komedi, men som snarare var en film laddad med störd sjuk och konstig humor och så var den lite porrig. Ja, ett purpur färgat ollon fick vi ju se.

Sen åkte dom hem. O nu sitter madde på planet ner till Grekland o Sofia slutade sin semester idag. Och jag sitter o längtar till Hösten när man kan ha myspysiga kläder och se sådär kramgo ut :)




vad som helst för en airkonditioner

Det är så jävla varmt heeela tiden! Kvaft och äckligt. Är kladdig hela tiden. Det hjälper inte att duscha typ 4 gånger per dag utan man behöver ju typ stå i duschen hela tiden. Nu har T åkt till jobbet iallafall, han slutar kl 6 imorgon bitti. Så jag ska väl hitta på nått. Pratade med D förut o han kanske ville hitta på nått. Men just nu så skulle jag göra vad som helst för en airkonditioner, för fläkten den hjälper ju inte speciellt mycket.

Nu är lägenheten iallafall ute som bytes så får se om vi får nått svar på det :)

Jag måste också cykla ner till willys också o köpa kattmat o käk till imorgon när tjejerna kommer. Jag vet exakt vad ja ska bju på ;P Kommer bli mys!


Förresten ja hittade några jätte gamla bilder från vår förra lägenhet i kumla för 2 år sen. Ser inte riktigt ut så nu här hemma. Då var jag inne på mycket brunt, beige och grått. Nu är det typ bara vitt vitt vitt o vitt och lite grått. Förutom våran soffa som ja försöker sälja. Som är svart o jag vill ha en GRÅ! :)

Våran gamla soffa :D


Badrummet


Vårt lilla, lilla kök.


Ja så ser det ju inte ut, lite finare nu :D Hoppas ja iallafall :P

sugen på godis!

Åt vättern kräftor förut, mums. T's mamma ringde o fråga om vi ville komma o äta, o då fick vi komma på fem minuter. Var jätte gott o mysigt. Men nu är jag sugen på godis! Länge sen jag var såhär sugen på godis. Ensam är ja också, o inget bra på TV. Vet inte vad ja ska göra. Kanske baka nått gott? A fast jag har inget socker hemma. Så då går inte det heller.

Så den här helgen kommer nog bli ganska lång. Men på sönda blir de bingolotto o gott o äta. Men jag vill ha nått gott o äta nu, snyft. Ska kanske rota igenom skåpen efter nått o sätta på en film.

ÅÅÅH det var inte bra o titta på den där bilden. Nu har jag ju världens sug efter godis!!!!!!!

THE BIG NEWS

Nu har jag tre saker avbokade från min lista men jag är inte klar än på ett tag. Suck! Satt i telefonkö förut, plats nummer 91 i kön hade jag också. Från det, att första signalen gick till det att jag la på så tog det en timme. Har precis också gått igenom ett par tusen papper som nu bara ligger spridda över hela lägenheten. SUCK! Så nu ska jag sortera papprena och försöka slänga en massa skit. Sen ska jag städa, diska o laga mat.

Sen kommer den här, THE BIG NEWS!

Ska lägga ut vår fiinfiiina lägenhet som jag älskar mest, till bytes! Så nu får vi se om nån vill ha våran lägenhet men det tror jag! Säg till om nån vet nån tom fin lägenhet med högt i tak, balkong eller uteplats, stora fina fönster, snyggt kök, stor o rymlig, som kostar max 7000:-, har minst 2 rum o kök?!?

Ska ta ett ryck nu så jag hinner ta några fina bilder på lägenheten innan det blir mörkt.

Puss!

783:e dagen i fångenskap.....

Kattens dagbok:


783:e dagen i fångenskap.....


Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medans jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag skall lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon skall jag äta ännu en krukväxt.

 

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna nästa gång. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favroitfåtölj. Kom ihåg: lägg en i deras säng!

 

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de skall gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

 

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi' - jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

 

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps ut regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta! Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...

 

 


Bild...er

Har lite mer tråkigt så här kommer det en Bildbomb.




LISEBERG

GRISSLEHAMN

GRISSLEHAMN MED MORMOR O MORFAR

SOMMARSTUGAN

STRÖMSTAD MIDSOMMAR



SYSTER O BROR

EN KATT

SAKNAS otroligt!

STRÖMPIS NÅN GÅNG

DAVID EN LILL LÖRDAG

IDA O SOFIA

JOHAN O ja, vi ser ganska så, hm, ja...

Sofia









Nörden

En Sofias födelsedag.

Johan hitta en cykel i snön.









Underhållning?!?!

Okej okej okej jag vet att det är länge sen jag skrev men vafan. Har inte orkat eller haft tid. O så har jag väl glömt bort lite grann. Och nu har jag trååkigt och inget att göra. T sitter o spelar spel o hunden är utmattad efter promenaden nyss o katten sover som vanligt. Och så hittade jag en sån här. Underhållning?!?!



100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck: Kaffe. Brände tungan :(
Telefonsamtalet: Syster
SMS: Tobbe
Sång du lyssnade på: Nått skit på tvspelet T spelar nu
Gången du grät: Förra helgen? Karatefylla..

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Ja.
Har någon varit otrogen mot dig: Nej,, eller?
Varit kär?: Ja
Förlorat någon speciell person: Mm :(
Varit deprimerad: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja, många gånger. Sov ofta på toastolen eller i trappen som liten.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Grå
färg 2: Vit
färg 3: Grön

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Jajjamen
Fått ditt hjärta krossat: Nej.
Skrattat så att du har börjat gråta: Nepp men nästan så ja kissat på mig. (nästan!)
Träffat någon som förändrat ditt liv: Kanske den där iller som ja såg i sommarstugan som åt kräftor? Vem vet?!
Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja, eller vadå?
Kysst en kompis: Japp. Chickenrace tillomed. Eller det kanske var förra året?

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Vet inte.
Hur många barn vill du ha: Ja kör på tills ja får en kille. Så kan bli 1 eller fler ;P
Har du några husdjur: Hunden Ronja o Katten Astrid.
Vill du ändra ditt namn: Nej. Men ville heta Amy el Jem när ja var liten.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var med familjen
Vilken tid vaknade du idag: 05:45. Sov bara 3tim inatt.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Läste aftonbladet på T's mobil
Någonting som du längtar till: Bättre tider och 5-6-7 kilo lättare Zandra.
Senaste gången du träffade din pappa: Förra veckan
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Kan inte komma på nått.
Vad lyssnar du på just nu: Commander - Kelly Rowland
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja
Vad gör dig irriterad just nu: Solen i ansiktet
Vad är ditt namn: Zandra med Z = Viktigt :P
Singel/upptagen: Upptagen
Stjärntecken: Kräfta
Kille eller tjej: Im a girl
Grundskola: Vintrosaskolan
Gymnasie: Vasaskolan
Högskola: Ingen
Hårfärg: Ljusbrun typ, eller brun med ljusa slingor.
Långt eller kort: HalvLångt
Längd: 163.5
Vad gillar du gällande dig själv: Positiv, till det mesta iaf
Piercings: Inga, haft 3.
Tatueringar: Zero men vill haaaa! Fast ajaj.
Höger eller vänster: Vänster

DIN FÖRSTA:
Operation: 2007 tror ja det var.
Piercing: Gick i 6an.
Tatuering: Non
Bästa vän: Mats tror ja?
Sporten du spelade: Friidrott, nä ja höll inte på med sånt trams :P
Husdjur: Första husdjur? En katt kanske? Bodde nämligen på zoo som liten.
Vaccination du minns: Sånt är förträngt!!
Konsert: Vet inte, rix fm. Eller är det kanske en konstert?
Förälskelse: Första?
Alkohol du drack: Gott & Blandat av lite allt möjligt

JUST NU:
Äter du: Inget, men funderar starkt på o ta en riskaka
Dricker du: Ramlösa Mango. Godaste!
Är du på väg att: Byta till lite Hoffmaestro
Lyssnar du på: Hoffmaestro - Highway man
Väntar du på: Hösten! Min favoritsäsong! mmm!!

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja, ska ha en hel farm av sånna.
Vill du gifta dig: Många gånger om o om igen.
Karriär i åtanke: Strippa el brandingenjör.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon. Bruna måste dom va!
Kramar eller pussar: Pussar.
Kortare eller längre: Längre. Fast det sägs att storleken inte spelar någon roll :P
Romantisk eller spontan: Båda
Snygg mage eller snygga armar: Mage!
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar. Snyggast på armarna!!
Känslig eller inte: Inte
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: Både-och kanske går?

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Ja.
Tappat glasögon eller linser: Ja, glasögon.
Haft sex på första dejten: Ja.
Krossat någons hjärta: Ja.
Har du blivit arresterad: Nej.
Dissat någon: Ja.
Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja.

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ibland.
Mirakel: Nej!
Kärlek vid första ögonkastet: Ja lite grann, fast isåfall en gång i livet.
Himlen: Vadå finns inte himlen? Pappa sa ju att guldfisken kurt är i fiskhimlen :S
Tomten: Men hallåååå, vem gör alla paketen annars?
Att kyssas på första dejten: Mums!
Änglar: Ne.

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej, men nästan.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Vill tro det iallafall!
Vad kan du verkligen inte leva utan: Många saker. Mat, dusch, tandkräm, tuggummi mm.
Vad vet inte så många om dig?: Att ja har en väldigt liten lilltånagel.