Santa baby ♥




spastund

Ajaj, råkade precis hälla lite stearin över min hand. Fast det gjorde inte sådär jätte ont som det brukar. tur det då. Har nyss kommit in efter en superkort promenad med ronja. Varken hon eller jag vill gå ut. Vi ligger hellre o myser inne!

Tandläkaren ringde förut o avbokade min tid till imorgon på grund av att tandläkaren var sjuker. På ett sätt är jag lättad men ändå hade det varit skönt o komma iväg o få det överstökat. Men men inget o göra åt.

Nu är tobbe o får massage på spahuset den jäveln. Fusk ju! Kanske skulle ta mig en spastund jag med, fast hemma :)

Jusst det, Ronja är parad nu. Blev det förra måndagen med en snygging. Så förhoppningsvis har hon valpar i magen som är en vecka gamla :) Hoppas!





röra på röven

trööööööööööööööööööööööööött


Har umgåtts lite med min lilla farmor idag. Kom hem för en stund sen och blev hur trött som helst. Är även så sugen på socker.. Ska gå en promenad med doggy snart och sen ska jag bara lägga mig och sova nånstanns! Imorgon blir det lite kalas och sen leka med Maddeliito.

Nä, nu, ni .... ....Gäääsp, dags o röra på röven nu tror ja så ja kan få däcka sen!





Kramsålänge!

Sitter o väntar på att maten ska bli klar, älsklingen har gjort en paj. Blir säkert gottit. Har precis beställt ett par skor o en tröja också ;) I helgen händer det inte sådär jätte mycket ska fira brors flickvän som fyllt 25 år. Kanske hitta på nått annat också, får se. Och på måndag ska ja ner till Willys o jobba :D




Det här har ja beställt o det kommer i mitten på nästa vecka :)









Ville även beställa dom här skorna men dom fanns inte kvar :(




Kanske skriver nått mer senare...

Kramsålänge!

Idag är jag stark

kallt och jag vill inte gå ut. Jag vill gå o sova nu och sen vakna av att det snöar sådär mysigt och överlåta min hund till någon annan just nu för hon är inte rolig o gå ut med när det är sånt här väder. Hon hatar när det blåser i hennes små öron :) Så då kutar hon hem när hon gjort det hon ska och jag har inget annat val än att bara flyga med när hon väl springer.. :P

Nä nu ska jag laga mat, blir hamburgare i bröd och sallad till och sen ska jag ta en varm dusch.

Idag är jag stark och glad för det jag har och ser fram emot mycket bra saker ♥

( Dock väldigt ful bild men vafan :x))


Så underbar

Min "lillkille" som inte finns längre tänker jag på ofta men nu när den "första" snön kommit så har jag tänkt på honom mer än vanligt pga att han älskade snö. Han älskade allt! En goare kille kommer vi aldrig kunna hitta. Så underbar personlighet! Walle, bulten, Wallson var min älskling. Minns det som igår när han kom hem till oss och var så liten. Det var exakt 2 veckor innan julafton. Att överträffa den julklappen kommer aldrig att gå. Så därför vill jag göra ett inlägg till honom som minne av vilken underbar hund och bästa vän han var ♥

 

Självklart är Ronja också min älskling och skulle aldrig vilja byta ut henne mot något, men det är klart jag saknar och tänker på Walle och allt som var bra med honom men det är inte så att jag "tyckte" mer om Walle än Ronja eller tvärtom bara det att jag har saknat honom mycket idag! ♥


helt bortdomnad

Myste med Madde igår. Möttes vid friskis o svettis och gymmade lite. Sen drog vi o solade och sen handlade vi ansiktsmask och drog hem till mig. Käkade och spelade kort och lyssnade på musik medans vi målade naglarna. Mysigt. Sen skruvade vi fast hennes cykelljus, tjejjer kan ;D

Sen blev det mys med älsklingen, åkte o handlade lite gott på maxi och kollade en film men vi blev så trötta så vi gick o la oss ganska tidigt för o vara fredag :) skönt. Och nu har jag svin ont i min ena axel, har haft ont i den i typ en vecka men idag så känns den helt bortdomnad. Tror att jag gjorde nått fel när vi tränade igår så ikväll blir det att bara träna lite. Kanske ska gå på bio o se nya Saw filmen i 3d med lillebror eller bowla. men bowla lär inte gå med min axel.. Men först ska vi leka "friluftsdag" :D Ut i skogen o gå med ronja. Kanske ta med fika o kaffe.

Nu ska älsklingen få smörja in min axel med voltaren. Hajbajhajbajhajpooojken

Örebros mest hatade

Sitter o tittar på ett gammalt avsnitt av knatte,fnatte&tjatte :) Bästa barnprogrammet nånsin! Vaknade faktiskt före älsklingen idag av att jag var skit hungrig så då var det att gå upp o ta fram brödrosten och göra mackor. Satt sen och läste örebroarn som kom igår. Det stod lite om han våldtäcksmannen.

Fyfan vad arg man blir bara man tänker på alla dom liv som han förstört för! Det stod att han sitter helt isolerad och bara får träffa sin advokat o dom som jobbar på häktet och inte får läsa, se på tv eller nått. Fan han borde inte ens få ha tillgång till toalett!! Tycker att han kan få sitta o bajsa o kissa på sig hela dagarna! Fast sen kom ja på att det kan ju bara inte vara så att han är helt frisk i huvudet om man gör sånt som han gjort. Så nån psykisk sjukdom måste han ju ha. Men det spelar igentligen ingen roll för han är ändå Örebros mest hatade!!! Förstå vad många människor som skulle vilja ge honom den rättvisa som han faktiskt förtjänar.... Som man behandlar andra blir man själv behandlad, tillslut, jävla äckel!


Nu börjar Quack Pack och det ska jag se och sen ska ja hoppa in i duschen, sen grejja lite och senare ska jag upp på stan och träffa Maria som jag inte sett på flera år :) Men lite kaffe och Quack Pack först då!

Puss och Kram the awesooome one! ♥

ta det softish

Nyss vart o tränat o jag känner redan i mina lår att det svider lite, men det är gött det. Så nu ska ja hoppa in i duschen. O sen mysa framför tvn med mina ♥

Funderar på hur ja ska göra inför helgen. Hagfors eller inte, det är frågan. En sak är säker iallafall och det är att jag ska bara ta det softish.





Halloween


Händelserik helg

Händelserik helg har det varit... Mycket bra och annat mindre bra kan man säga. Men tur att man har världens bästa sambo och vän som gör allt mkt roligare! ♥ Önskar bara att andra också kunde ha bra vänner som kan vara ärliga, men sånna stöter man på då och då.

Just nu sitter ja o dricker lite kaffe och gnager på en marabou rad :D Ska snart iväg o passa neah en stund medans syster o Emelie är o träffar tobbe trollkarl. Skulle jag också vilja göra ju!

Pratade nyss med Maddo och hon har gått o blivit sjuk efter helgens bravader men på freda har vi bokat in träning, solning ansiktsmask o te. Kanske en film också så nu är det bäst för henne att hon går o blir frisk! :D