20 ton hundbur

Sitter med en kopp kaffe o väntar på att telefonen eller dörrklockan ska ringa närsomhelst. Det är Madde som jag väntar på. Hon kommer ju snart o hämtar min lille. Och så piper torktumlaren sådär irriterande typ var 4 sekund men jag orkar inte gå och stänga av den.. Första gången den pep var det väl rätt kul men nu börjar jag bara bli jäkligt sisådär morgonirriterad.

O nu såg det ut som madde åkte förbi faktiskt, märker väl om nån plingar. Åh allt jäkla plingande på morgonen blir ju gääälen.

Gick ut med hundburen förut till bilen och tro på f** att den inte fick rum. Får ta den lite mindre men kul o springa fram o tillbaka med 20 ton hundbur liksom. Till bilen montera ned hundburen sen bära upp 20 ton hundbur till vinden på 7 våningen. Ta den andra buren som "bara" väger 10 ton ner för 7 våningar ut i bilen och montera upp den.. gaah! Tur att det finns en hiss annars hade jag nog dött på vägen ner sisådär 7 gånger!

ah, nä, jo, japp men nu, så ska jag klappa lillan lite innan madde kommer o hämtar henne. snyft. O dumma pappa som sa att jag skulle ta med henne till orsa o ge henne till vargarna. : Ja men då slipper du en till utgift och plus i kanten är ju att vargarna få jaga lite grann.. Haha pappa, tur för dig att du skojja och att du faktiskt gillar djur annars vet jag inte hur det skulle se ut :P

Nu såg jag att Madde kom så nu ska jag gå o sätta på mig strumpor o möta henne i trappuppgången.


Se upp i backen!


rosa med stjärnor på

Ja snart är det imorgon, och vi åker iväg :) All packning ligger nu i teverummet och det är ju inte lite packning direkt heller ^. Har packat lite grann idag också, man kommer ju på en massa saker som man behöver liksom. Men som jag sagt förut det är bättre med för mycket än för lite. Var och köpte nya goggels förut idag också. Mina är jätte fina rosa och Tobbes är också snygga, svarta o vita och så köpte jag nya vantar som är rosa med stjärnor på :)

Så imorgon kommer jag springa fram och tillbaka med packning till bilen. Och så kommer Madde imorgonbitti vid 8 o hämtar Astrid. Hon ska vara kattvakt. Snyft min lille. Men hon kommer nog få ordentligt med mys hos dom :) Fast Ronja hon förljer ju med oss och får leka i snön ♥

Fast nu ska jag hoppa ned i sängen o sova, sova & sova.

God natt, sov gott och vakna torrt!

"ursch" på länstrafiken

AAAAh bussjävel åkte bara förbi mig när jag stod och väntade på den. Jävla länstrafiken! Så jag ringde till dom o hon sa att hon skulle "framföra" det till busschaufören, och att det låter ju inte bra! O sa att jag kunde vänta tills nästa buss gick om TJUGO minuter. Sällan sa jag. Det är ju kallt ute. Så jag ger ett "ursch" på länstrafiken!


På japanska säger jag sayonara så länge.

Grodlår

Ja då sitter jag o väntar på bussen. När man väntar på nått så tar det alltid mycket längre tid känns det som. Undra varför det är så!?

Har drömt jätte mycket inatt. Drömde om grodor som hoppade och förökade sig i min lägenhet. Och att ronja vart halt och fick gå på tre ben men dom kunde operera ett ben ifrån katten så hon skulle ha ett katt ben. Och att katten kunde ta ett grodlår ifrån en groda osv osv. Det var ju en normal dröm! Fast hur ofta brukar man ha normala drömmar egentligen?!

Nä nu ska jag klä på mig och gå till bussen.

Ses sen

Iahko noč


På Slovenska säger jag lahko noč!


Som en vis man en gång sa

Då har jag packat en väska som jag tror räcker till nästa månad. Fick lite av "suck-blicken" från älsklingen förut när han såg hur mycket jag packade ^^. Men bättre med för mycket än för lite, eller hur.

Nä nu står det still i mitt lilla huvud, det är ju sisådär kanoners! Har liksom inte hänt sådär jätte mycket kul idag kan man påstå, utan det är verkligen en depp dag idag. Fast man ska ju inte tänka så. Man ska ju vara positiv som en vis man en gång sa till mig ^^.

Men nu ska jag packa ihop det sista för imorgon hinns det inte och definitivt inte på fredag heller utan nu är det full rulle, och det är ju bra!?

Ska bli så himla skönt o komma iväg några dagar och bara ta det lugnt. Sitta vid brasan och basta. Och så skidbacken också, får jag ju inte glömma :)


Man saknar inte kon förrens ...

Tänkte bara dra ihop ett snabbt inlägg för nu har jag varken ork eller lust att göra något speciellt. Har nämligen varit iväg och avlivat min "svärmors" hund och kom nyss hem. Det var bland det jobbigaste som jag någonsin gjort. Fyfan vad hemskt det var :(

Så idag blir det mycket mycket mys med dom två lurvbollar som jag har här hemma. Sen är ju egentligen helt sjukt att man faktiskt oftast uppskattar nära och kära när något speciellt händer. Jag tror faktiskt ärligt talat att det är så för alla. Visst älskar man dom man har omkring sig men oftast så saknar man inte kon förrens båset är tomt (ett gammalt talesätt).

Så nu ska jag äta min ost och skinkpaj och kolla på alladin och självklart ska mina lurvisar få ligga i soffan med mig fast dom vanligtvis inte får det så måste man ju faktiskt få göra det ibland?! ^^

Vill även säga att jag älskar alla mina nära och kära och kom ihåg att inte alltid ta allt för givet.

A lot of Love from me ♥


Kladdkaka

Jag glömde visst bort att skriva något igår. Bakade kladdkaka igår och öj vad god den vart. Och nyss så hade Astrid ner min favoritkruka :( Så nu är jag jävligt irriterad! Dumma katt.

Pratade nyss med Madde, vi funderar på att gå till Komvux nästa vecka för att höra lite oså. Kanske borde ta tag i det snart. Och så ska jag också grejja med lite saker inför utbildningen i höst, så får hoppas att jag kommer in på den men det tror jag nog.

Men nu ska jag ta mig en liten kladdkakebit och kolla på televisionen, sen ska jag hoppa in i duschen.

På kinesiska så säger jag Ni hao!

Sov Gott

Ja nu är helgen snart slut! Har varit en bra helg. Med mycket mys och bra sällskap. Imorgon ska jag till försäkringskassan och prata lite o lämna in nya sjukintyget annars är det väl inte så mycket som händer imorgon förutom att det är en dag nämre till fredag ^^

Beställde en massa fina grejjer till Astrid förut från www.djurmaxi.se. Beställde världens finaste transportbur, såklart rosa ^^ och lite annat. Så förhoppningsvis kommer det i veckan också.

Nuskajaghoppanediminnybäddadeskönasängochsovalite.


Sov gott och dröm om alla kryp du mött.

♥♥♥

Ja då har vi kollat klart på en film precis. Och nu är jag hur trött som helst. Har varit hos Tobbes syster och hälsat på dom idag. Var riktigt länge sen vi var där. Lekte lite med hennes dotter A som är världens sötaste unge ^^. Sen gick vi o hälsade på hönsen och hästarna. Helt kär vart jag i ena hästen.


Annars är det inget annat som hänt idag förutom att vi svullat på en varsin pizza och att jag är helt slut. Känns som om jag ska bli sjuk, när hela kroppen är seg och man inte fungerar som man borde göra men sjuk ska jag inte bli.


Men nu ska jag lägga mig i soffan och mysa lite med Astrid, Ronja o älsklingen.


Later amigos!


Kaffe och Bullar

Imorse vaknade jag av att jag hade så jävla ont i axel. Har nog sovit konstigt inatt för fan vad ont jag har. Så baby ska nog få smörja in min axel med voltaren, så det blir lite bättre. Och tandvärk har jag med. Så det blir att knapra alvedon och vara inkletad med voltarn som gäller idag. Annars vet jag inte vad som händer under dagen. Kanske baka bullar, för bullar är alltid gott. Kaffe och bullar gör mej glá! ^^ 

Och så ska jag nog dra ihop ett mail också. Ska ju söka till en utbildning som börjar i september. Utbildningen är verkligen något som jag vill så får hoppas att jag kommer in till den. Kan skriva lite mer om den lite längre fram för just nu har jag så ont i nacken och halsen att jag inte vet vart ja ska ta vägen..

Tjillevippen


Sisten Idag

Ja nu har vi varit ute med vovven. Var riktigt kallt ute fast det bara är - 3.8 ute. Men nu ska vi klia varandra och glo på en film. Så det blir sista inlägget för idag. Har varit en bra dag idag. Varit skapligt pigg o vaken. Förutom att jag somnade runt 17.30 och sov i ca en och en halv timme. Var riktigt skönt o sova men det blir lätt att jag sover mycket nu när jag är sjukskriven. Förr kunde jag aaaldrig somna framför tv ellerr överhuvud taget på dan! Men när man bara går hemma så blir man seeg.. Fast det är skönt att det är helg så att jag och babe kan hitta på nått, för i veckorna jobbar ju han och alla andra..

Men men nu ska jag hjälpa till o plocka lite så jag inte får "onda-ögat" på mig.

BayBa^Y

A Movie

Nyss satte vi på en film som heter Stoic som är verklighetsbaserad. Det handlar om 4 fångar som sitter i samma cell på fängelset. Och den ena blir mobbad av de andra tre. Dom tvingar honom att äta tandkräm, dricka skitvatten och äta upp sina egna spyor från golvet. Det är nog en av de värsta filmer som jag nånsin sett! Jag klarade inte av att se halva ens. Därför som jag sitter här. Jag mådde bara illa och fick nästan kräkningar när jag såg den.. Men många tycker nog att den är bra kan jag tänka mig.




Nu har jag en liten astrid som ligger i mitt knä och kurrar för fullt. Det är typ det enda som hon gör. Men nu ska jag ta en promenix med Ronja och sen blir det nog en annan film, får se vad det blir för nått. Det är ju helg nu och då får man ju vara uppe lite längre ^^

- 20 ?

Då har jag nyss kommit in med hunden. Men vart har kylan tagit vägen? Nyss var det ju nästan -20, jag älskar vintern och det ska vara kallt. Och idag satt det en lapp på entredörren från hyresvärden. Det stod att dom kastar allas julgranar så det är ju bra? För förra året så "råkade" våran julgran flyga iväg över gatan. Men nu vet man ju att snart är vintern borta. Snyft.

Nä nu tycker jag att det kan bli kallt igen. Snön får ju inte försvinne. Fast sommaren är ju inte heller så dum.

Ja, jo, jag längtar nog lite till sommaren också.


Nä nu ska jag ta min polly påse och hoppa ner i soffan och sörja!

Orsa 22-25 Jan

Japp, så nu var det klart. Den 22 till 25, alltså nästa helg åker vi till Orsa med Skidor och Snowboard som packning. Ska bli riktigt skönt att komma iväg en helg. Måste köpa ett nytt HeadBand, nya vantar och bindningar.

Men sen kommer jag på vad mycket mer som jag behöver ha....!! Behöver nytt av det, det och det!


Måste lägga upp några bilder på vad jag vill ha.


Åååh bara måste ha!

www.junkyard.se



www.junkyard.se



www.junkyard.se




Vill bara varna för att gå in på www.junkyard.se för man vill ha allt där. Det är livsfarligt. Stackars älskling när han kommer hem... Öj öj öj vad jag kommer tjata, som ett barn på Ica vid godisavdelningen!

Jag har inte lärt mig hur man lägger in en video än men det här får duga. Älskar den här låten! ♥



http://www.youtube.com/watch?v=f2_6Gk0sYmQ






A pic



.Astrid.


Go ahead and Jump

Sitter och lyssnar på Jump - Van Halen. Är helt nere men tänkte att wtf rätt musik kan ibland göra en glad.. Det enda som hänt är att jag är väldigt sugen på att hoppa lite. Men det orkar jag inte för jag fryser, är trött och hungrig. Så jag sitter på min röv och inte gör ett dugg. Ett tecken på att jag har tråkigt är ju faktiskt att jag sitter här o skriver, shit ja har ju inte skrivit nnått på hur länge som häälst!

Tänkte att nä nu skaffar ja mej en blogg. Skriver sisådär 4-5 inlägg och lägger ner. Men nu är jag ju sjukskriven ett tag framöver och då kan ja ju lika gärna skaffa mej ett intresse som inte innehåller baaaara TV och sooova.

Nä nu ska jag ta en promenad med hunden och sen ringa svärmora.

Jump!