smack that

Aah är alla på rits ikväll? Och ser på Hoffmaestro? Som jag redan sett? Som var och alltid kommer vara grymmast den kvällen i karlstad på valborg? För det var ju inte så att dom slog publikrekord OCH dom var med i morgonsoffan på kanal 1 kl typ 7 dagen efter.. Jusste, smack that liksom. :PPPpp:Pp

Jag har trååååkigt! Funderar på om ja ska spela lite sims (:D), fast det är nog lite dumt för då fastnar jag i det och kommer väl inte i säng nån gång någonsin.. Försökte kolla på en film som jag inte vet vad den heter som går på kanal 4-5-6 (ah nån av dom).

Men sicken tju, det fick jag ju inte enligt doggy för hon ville gå ut. Så jag kom nyss in efter en promenad med henne. Vi såg en hare, en katt, en svart katt, ett fyllo, en sån där skalbagge och en ful hund. Det har typ varit dagens höjdpunkt.

Gick upp imorse kl 7. Kissade och grejjade och så. Sen la jag mig o "vilade" ett tag och "råkade" somna. Blir väckt av sofia som ringer och är arger på mig. Jag hade visst missat och åka upp på stan o följa med henne till frisören, ajdå! Fast sen bestämde vi att vi ska gå på stan imorgon istället. Men NEJDÅ för då ska jag till TANDLÄKAREN!!!! FYY jag tror jag borstat tänderna femtielva gånger idag. Inte för att jag inte brukar göra det men det känns bäst o borsta tänderna femtielva gånger. Kommer nog göra det imorgon innan också, för säkerhetsskull ju. SNYFT jag vill inte till tandläkaren. Vill nån annan gå istället för mig???????? Jag betalar!

Jusste, var ute i marieberg igår men Björne, Oscar, Joniis o Norrland. Gick först en sväng på IKEA men sen fick pojkarna allt följa med mig o kolla på skor. Så tre par snygga dojjs blev det. Sen åkte vi till NetonNet och gick in ca 5 min innan dom stängde. Så Oscar köpte nya högtalare, Jonis köpte en fläkt, jag köpte kubb till på lördag och Norrland köpte fryspåsar.


Nä nu ger jag mig o går o sover istället.

GodiNatti



Baajdawaj

Jag hittade precis the sims på datorn :D jippi. Orre hade tydligen varit snäll o lagt in det på datorn. Så nu blir det sims för mig.. Ska gå o ta fram B´s godis också som jag gömt :P Såå snäll är jag, hihi.

Pappa kom förut o lämnade ronja och hon är helt slut efter att ha varit ute i sommarstugan hela helgen. Fick draa ut henne förut. En riktig sötnöt är hon!

Baajdawaj så vart inte gårdagen så lyckad men roligt sällskap var det iallafall :)

Imorgon kommer kanske syster o barnen till mig och hälsar på så hoppas på fint väder!

Herrå

spela skitgubbe

Lyssnar på Special D - You hos Oscar och klappar hans lilla katt som är världens mysigaste kissekatt ^. Dom har åkt för att hämta lite spritan och jag fick inte följa med. Fast nu kom Oscar in han fick inte rum i bilen för det låg en hundbur i baksätet :D  Så nu ska ja dra o spela skitgubbe med honom.

En snygg bild på Teddy, ronjas valp soom Oscar hade förut. Snygg bild va? :P

Pussokram!

utekatt, kanske?

Jaha då ska vi se hur det här går. Har ny datorn och nytt tangentbord som jag inte är van vid direkt. Känns som om tangenterna sitter en halv meter ifrån varandra så det går lite seget o skriva just nu :)
Håller på o kollar vad jag har för kläder, även fast jag vet vad som finns i garderoben så lyckas det alltid hamna nått plagg på golvet när jag blir lite frustrerad... suck! Inte för att det var så intressant kanske men men.

För tillfället så är det väldigt tomt hemma. Min far kom igår och hämtade doggy. Och jag gick hela kvällen igår och kikade efter henne och frågade B om vi skulle gå ut med doggy två gånger :P Så blir det när man inte är van. Kan bara tänka mig hur det är för dom som har ungar.. Fast jag nöjjer mig med doggy och min kittekatt som nyss blivit utekatt tydligen. B hade tydligen haft dörren öppen o hon smet ut. Så hon hade suttit där ute i en timma ungefär. Så nu är hon lite som en utekatt, kanske?


Nu ska jag käka o sen ska jag iväg på en liten tripp  ^

HajHaj!


spela lite spel

Hade en mysig dag igår. Åkte till barnens ö och träffade syster med familj. Klappade miniminiminimini kaninungar. Har aldrig sett något sötare och mindre. Och så åkte vi lillaputte tåget, som jag längtat. Sen blev det grillning hos svärmora :D Gjorde jätte god lax, jag. Och sen vädret då? Första riktiga sommardagen!

Men idag är det mulet, fast det är fortfarande skönt ute så det blir nog ut på en riktigt långis senare.

Nu ska vi spela lite spel. Det blir den försvunna diamanten :D Yay!




Pussokramskumbanan!

loser med ett stor L

Aah nu är klockan över 12 och min fredag har varit en nära döden upplevelse!!! Har varit nära att skjuta min fot flera gånger BARA för att nått ska hända, problemet är bara det att jag inte har någon pistol... Suck. Pratade med Sofia i sådär 23 minuter och några sekunder förut. Då kom jag fram till att jag har fan aldrig suttit och inte gjort ett skit en fredag förut. Har alltid gjort något liksom. Så det här gör ja fan inte om.. Men Sofia hade skadeglädje och hon hade inte tid o prata med mig heller för hon skulle kolla på talaaaaaang!

Så sen satte jag mig o räknade bilarna som åkte förbi.. Det var ju inte många för alla människor gör väl nått. Var också nära att stoppa några bilar bara för att ha nån o prata med... Fan känner mig lite som en loser med ett stor L.

Har nog vattenförgiftning i kroppen också som plus i kanten! Har hört att man kan få nån slags förgiftning om man dricker för mycket vatten. Det är bra det! Aah jag kommer väl o dö på kuppen den här fredan/lördan....

Fick sms från B nu, och det var ju lagom nyktert!  "vii fickr, skuss,e i sta snart." Haha, fyfan är de nån som vill ha han inatt? :P

Men nu blir det god natt. Har nog skrivit så många inlägg idag bara för att jag varit riktigt uttråkad, så enjoy för det ska ja se till att det inte händer igen :P

GodiNatti, Kram!

min fredag

Ett glas med iskallt vatten och massa isbitar som ser ut som snäckor och delfiner och family guy och äpple och husdjur som sover och stadsbuss nummer 1 som går utanför fönstret och ankor som skiter på min uteplats och kladdkaka är vad min fredag får innehålla. För visst är det fredag?. Jo det är det, var tvungen o kolla. Men det hade varit gött och inte helt fel med lite vin, godis, en öl, godis, nått gott, godis, sällskap och lite sällskap kanske... Kommer nog somna om sisådär 5 minuter känns det som. Har ju knappt sovit nått inatt eftersom jag haft "tandvärk" och en hund som "pipit" hela natten... (NAAAT)

Mjaaaaaaa, m, nån som vill komma o hålla mej sällskap? Har en hund som ligger o fiser... Kan väl vara mysigt?

Nä men ja ska ta vara på att ha lite tråkigt idag.. det är faktiskt skönt o vara själv o ta det lugnt. Ska nog göra "choklad"bollar också. Det är smask!





Lär mig någon!

Ny Design! Hämtade den från http://www.designandmakeup.se gratis. Lite roligare än den tidigare, och visst är den snygg? Får se om jag kanske ändrar den nånting, inte för att jag vet hur man gör men :P

Lär mig någon!

Och är det någon som vet om Sofia Verronän lever? Hör gärna av er till mig om hon gör det... ^^


inte så lättväckt

Var duktig igår. Cyklade ner till solstudion o solade igår. Lyssnade på Lars Winnerbäck och halvsov när jag solade. Det var skönt. Sen cyklade vi till coop men kom på när vi var där att det var stängt eftersom det var röd dag igår så det var bara att cykla hem. Men då satte vi på oss joggarkläder och joggade runt naturreservatet eller ja vi joggade runt halva iallafall. :) Och Doggy badade för första gången i år, haha. Det var inte meningen att hon skulle bada. Hon sprang runt o lekte sen sa de bara plums och hon blev ju inte lite rädd :P

Sen gick vi ner till statoilan och köpte en varsin glass. Jag provade en ny och den var skitgod. Blir nya sommarglassen för min del! Sen gick vi hem och kollade på några family Guy avsnitt. Har lånat boxen med säsong 1 - 7 av oskar. Its good, very good!



Som dom flesta vet så är jag inte så lättväckt. Madde säger att jag skulle inte ens vakna om ett skepp skulle gå under eller om det skulle vara krig. Men iallafall, i morse när B väckte mig så hade jag sagt till honom att jag inte sovit nååått inatt för att jag haft tandvärk heeeeelaaa natten, och att hunden pipit heelaaa natten. Så det var jätte synd om mig som inte fått sovit nått. Så B lät mig sova en stund till.

Sen när han väckte mig igen så fråga han mig hur det var med tanden och ja hade inte en aning om vad fan han snackade om :P Jag hade varken ont i tanden inatt och hunden hade inte alls pipit men vad säger man inte för att få sova lite mer!




kung för en dag

Dricker lite kaffe och tittar på lillebror som spelar lite tevespel. Finfin i håret blev han. Snyggaste klippningen och färgen. Om man kanske ska fixa en kabel till min kamera så kanske jag kan lägga upp nån bild eller två. Kollade på bilderna igår och jag har 746 bilder på kameran som bara väntar på att komma ut.

Det finns några snygga bilder på Sofia när hon bara har en läpp, några bilder på en snögubbe, på en massa pojkar som håller i hand, en massa pojkar som dricker tjejdricka, på en nyvaken björn, och några fina bilder på djuren, dvs katten hunden och ankorna :D Och så är det väl sisådär 3 bilder utav 746 som är på mig. Blir oftast jag som håller i kameran. Och B är ju inte direkt nån fotograf. Men det är jag :D:DD

Får väl ta och köpa en sån där kabel snart, blir mycket roligt o kika på.

Ska ringa syster också och höra hur det blir imorgon. Kanske skulle iväg med mina 3 små favoriter och bada. Antingen blir det gustavsvik eller så blir det eyra. Känner mig lite små fattig såhär i mitten på månaden. Fattar inte vart pengarna tagit vägen. Tror att vi aldrig varit så slösaktiga på onödiga saker som vi varit den här månaden. Men ibland har man sånna månader också. Kul så länge det varar liksom.

Som uggla säger, kung för en dag!


GoodiiBaayi


villig o offra en arm eller två

Kom nyss in efter att ha cyklat ner till swedbank. Först tog jag fel lapp till fel grej på banken så då fick jag ta en ny när jag kommit på att jag tagit fel och såklart hade det då kommit en massa folk före mej då :( En tant som var före mig hade trasiga skor, skorna var så trasiga att tårna stack fram.. snuttan! Första jag tänkte på var låten, "somliga går med trasiga skor" med conrelis vreeswijk. Så nu går den låten på repeat. :P Stackars tant, blev ju lagom sugen på o överraska henne med nya skor. Jackan som hon hade var ju inte heller från 2000-talet direkt.

http://www.youtube.com/watch?v=IWHxsqOl_v0


Lillebror kommer sen o umgås lite med mig. Bokat tid till honom till min frisör så att han kan bli lite snygger. Sen blir det nog en fika på stan och så ska jag färga hans hår så det också blir braao! Ska tvinga ner honom o sola imorgon också och kanske ta med honom ut o springa. Måste ju utnyttja att man är storasyster och att han inte har något o säga till om :D Bara det att han blivit så stor nu så jag har nog egentligen ingen chans, men försöka kan man ju! :P:PPPP

Annars är det väl inte så mycket idag. All my friends finns ju på arbete och stackars jag sitter här. Fantasin börjar o tryna efter ett tag. Försöker ju o hitta på så mycket som möjligt men det blir ganska drygt o sitta hemma. Får se till att Sofia får sparken så hon kan umgås med mig på dagarna :D Det skulle hon gärna vilja tror jag. Hon är ju tillomed villig o offra en arm eller två för o vara med mig!!! :D Visst.. Jajjamensan.

Men nu ska jag lägga mig i soffan o klia på magen för den kliar nått fruktansvärt efter solningen igår. Brukar aldrig göra det men dom måste ha bytt rören typ samma dag eller dan innan eller något :P

Nä nu drar jag mot soffan! Baaay!

(herr och fru anka).

Då har jag en Madelene som står i duschen o duschar lite. Vi har varit o solat och handlat på willys och köpt glass som vi ätit i solen. Sen har vi suttit en stund på uteplatsen och snackat skit. Så fick hon hälsa på våra uteplatsinneboende (herr och fru anka). Och så kom det en rival till herr anka som försökte sno fru anka från honom. Stackarn...

Så nu lånar madde duschen för hon bor ute i buschen ^^ för tillfället medans dom renoverar deras lägenhet. Så där hon bor nu finns de ingen dusch. :P:P Så lika bra hon passar på när hon är här.

Och B ligger o latar sig i soffan o glor på teve. Kanske ska gå o ge honom en puss o en kram och fråga hur dan varit :D





Tackochhejleverpastej!



min lill-lista idag

Tänkte jag skulle prova på o göra en liten lista på vad ja ska göra o i vilken ordning ja ska göra det idag. När jag var liten så gjorde jag alltid sånna här. Speciellt på kvällen innan jag gick o la mig så gjorde jag en lista som jag skulle följa på morgonen. Typ, vakna, sträck på dig, sätt dig i sängen, klä på dig, gå ut ur rummet, gå ned för trappan, gå på toa..... bla bla. Sån kunde jag vara när jag var mini. Och allt skulle vara ganska så rejääält ordnat. Kläder hade jag redan lagt fram på en stol i rummet osv. Så jag tänkte dela med mig av min lill-lista idag och så får ja se om jag kan följa den :P

  1. Gå ut med Sopporna
  2. Göra rent kattlådan
  3. Gå o slänga kattlådegrejset i sopparna. Eller så tar jag det samtidigt som jag går ut med sopporna
  4. Äta ett äpple, det är gott
  5. Gå ut med hunden
  6. Ta fram kycklingen ut frysen
  7. Cykla ner till macken
  8. Cykla hem från macken
  9. Plocka in disken
  10. Sätta på kaffe
  11. Dricka kaffe
  12. Plocka undan

Sen får jag se vad som blir 12, 13, 13, 14 osv. Beror på. Ska iallafall till swedbank. Antingen blir det swedbank-stan eller swedbank-tybble. Kanske det blir att träffa Madde o sola. Eller jag vet inte.Tar en timme i taget efter nummer 11 tror jag.


:)


1 liter vatten

Úndebart väder, som jag längtat! Men det är bäst o passa på för imorgon och resten av veckan ska det tydligen vara dåligt väder o regna. Kom nyss in efter en promenad med vovven. Ska få i mig något o äta sen ska jag nog gå ut igen :D

Vaknade av att jag var dyngsvettig och kissenödig imorse. Hade drömt om tandläkare, sprutor och om fjärilar. Inte konstigt att jag var svettig :( Både tandläkare, sprutor och fjärilar är nog det värsta jag vet. Kissnödig var jag nog för att jag tryckte i mig sisådär 1 liter vatten innan jag gick o la mig.

Men nu ska jag käka...




So long fuckers!


super stora hål

Skulle åkt upp på stan o mött B men det fick bli att städa o börja med maten. Blir kyckling och en massa fetaost :) Ringde till tandläkaren förut o bokade en tid. Ska dit den 27/5. Och ursch jag är redan nervös. Är så jävla tandläkarrädd, eller ja mest för spruta o tanken på att nån ska pilla i min mun :( Men måste iväg med mitt super stora hål som jag har. Får ju snart rum en köttbulle känns de som ;P Men det ska bli skönt o få den lagad iallafall, får väl stå ut.





Nu kom B hem, så nu ska han få sig en smaskig pöss! Íts lõõõõõv ín the ∂í®

osten tog slut

Sitter o planerar vad jag vill hitta på o göra i sommar. Liseberg och västkusten är ett säkert kort iallafall. Skulle vilja åka till skara sommarland också, har ju aldrig varit där. Sen kanske det blir en sistaminuten också, om vi hittar nått bra annars får de bli något varmt till hösten eller vintern.

Hade kul i lördas, lite mycket folk bara men annars så ;P Men sen fick vi bråttom i sista minuten och fick springa till resecentrum för att J skulle hinna med sin buss. Var lite stressigt men. Sen skickar hon ett sms när hon sitter på bussen : Är ni påväg hem ? Säkert att Jag är på rätt buss? Och det var hon så det var tur det. O jag och B gick hela vägen hem o han hade hicka hela vägen för tredje gången på 4 år typ. Sen smällde vi i oss en hel "limpa" med toastbröd och kollade på ett till darkwing duck avsnitt. Och osten tog slut så det fick vi köpa en ny igår.

Jag vill jag vill, att det ska bli varmt o skönt ute så man kan sitta på nån uteservering. Det är ju snart midsommar också :P Får se vad det blir för nått då. Vore kul o dra iväg några nånstanns. Kanske gbg eller något.

Men nu blir det frukost och sen ska jag tvätta en hög med kläder och sen blir det nog en långpromenad omjag inte tar långisen senare ikväll, ut ska jag iallafall :)

Tjing!


´Klara färdiga gå

´Klara färdiga gå!!! Iväg med taxi det bär med syster tobbe o orreborre, möta sofisen, ut, strömpis, dricka, decka. Nää inte decka men röjja kanske, eller?


Nä jag får väl säga god natt nu då ha en bra lördagskväller!

Puss!

en fet puss o schteeeeeka lite

lördag........ och jag gick upp klockan 07:37 var vaken en lite stund o satte på kaffe oså så lät jag älsklingen sova lite till. Väckte han runt halv 9 så gick vi ut på en långpromenad med doggy. Sen pysslade vi lite här hemma o sen kollade vi ett avsnitt av darkwing duck :D o sen upp på stan som björnen sa stängde klockan sju vilket det inte alls gjorde utan det stängde klockan 16 så vi hann in i två butiker o ja köpte ett fint armband o en klädråller för den var slut. Sen fikade vi en sväng på vasa kondis o nu är vi hemma o ska äta hamburgare med frisco bröd, mums!!! O så kommer ystersyster in o så ska vi partajja lite grann, får se om dert blir utgång eller hemmaparty :D Fast jag känner att jag har ett litet problem, inget o ha på mej :/:/:/:/:/:/:/ Får väl gå naken helt enkelt.

Nu ska jag gå o ge baby en fet puss o schteeeeeka lite hambuurgiisch!



picknick och åka lilleputtetåget

Underbara dag!! ♥ Igår hade jag och Björnen ett så kallat "deep-talk" om vad vi vill hitta på för skojj i sommar :) Det var världsmysigt att prata om vad vi vill göra och ska göra. Men det är hemlisar som bara vi får veta ^^

Idag skulle egentligen busungarna ha kommit hit och sovit kvar. Jag och björnen var och köpte massa fika och godis igår tills dom skulle komma. Tänkte också åka iväg med dom till barnens ö imorgon och ha picknick och åka lilleputtetåget men N-gumman har blivit sjuk :( Så vi bokade dom till nästa helg istället. Så vi får spara fikat till då, om inte nån annan vill komma o ha picknick med mig för jag är jätte sugen på det :P

Veckan har väl inte varit världens bästa om jag ska vara ärlig. Har ju funnits bättre dagar liksom, men så är det ibland. Bara att se frammåt och fånga dagen.

Mm nice, skulle precis värma några mackor i micron som legat i frysen, och vad hittar jag i micron?? JO en gammal äcklig panpizza. TOBBE!! :P Så nu blir det att städa och skura lite i micron och mackorna får väl ligga o tina, kan väl inte ta så lång tid. Det var iofs inte mögel men äckligt iallafall, undrar hur länge den legat där :( Blir ett glas med apelsin juice så länge.


Några mobilupdates bilder



Hoffmaestro och Chraa. Bästa med Valborg och Karlstad!



Hade en helmysig dag med Sofis en dag






Mm, jusst det Sofia så går det ^^


Tjing