every rose

Så bra låt!



jävligt bra

Första snön,yaay! Snö är lika med närmare till jul och en massa mys. Det är inte många som tycker om vintern men det gör jag :) Alla ser så mysiga ut i sina tjocka varma kläder o mössor o vantar :) Och så kan man ju leka en massa snölekar. Nä vintern är bäst med mycket snö och helst ska det vara nästan ännu mer snö än det var förra året :D Då är ja nöjd! Måste också börja planera en massa saker nu känner jag. Som vad händer på nyår? För ja vill fan inte att det ska bli som förra året då inte mycket var planerat. Ibland kan impulssaker bli jävligt bra men förra året söög i stort sett mot vad det borde ha gjort.

Så planera, planera, stooora planer i god tid så att det kan bli AWESOOOME!!

Och så måste göötebörg resan bli planerad. Och så tänkte jag hinna med att åka till helsingborg och hälsa på Emma ♥ Även vinter-resa med snowboard, skidor och vänner ska bli planerat! Så nästa vecka tänkte ja tvinga hit mina special-ladies för en planerar-kväll/dag med lite mys :)


han va så goo!

Kom nyss in efter en skön promenad med vovven. Har varit i Eskilstuna idag också. Skulle titta på fälgar till bilen men dom passade inte. Ville nästan köpa dom bara för att farbrorn som skulle sälja dom var så snäll o söt. En riktig farbror-typ som man skulle vilja fira jul med bara för att han va så goo!

Nä nu ska jag sätta på te vatten och mysa ner i soffan med min råsköna filt!

Pusshej!

my lord/herren/mannen i huset

Ah heej halsbränna som bränner ihjäl min hals! Har varit och köpt halsbränne tabletter iallafall och fyfan vad äckliga dom va! Blö. Dan hade inte kunnat vara bättre. NAT! O nu sitter ja o tittar i ett reklamblad vi fått hem om en massa spaweekend erbjudanden som jag vill såå åka iväg på. En helg o ta det lugnt, det vore göttans det! Kanske skulle klia my lord/herren/mannen i huset (HAHA) som ja har här hemma o se vad han säger. Smöööra in det lite snyggt sådär..

Oh nu fick jag en sån lust att gå o lägga mig i kattsängen hos katten för att hon är så söt. Fast den går nog av största sannolikhet sönder då. Så ja får nöjja mig med att få sova med en hårig apa som snarkar varje natt i sängen istället. :P



Have it GR8!

smash

Skit-helg har det varit! Skit-dag ÄR det! Bläääääööööö!

Varför kan inte livet vara enkelt, roligt o enkelt?







Some Pics från ett par helger sen.






skattjakt

Jag vill jag vill jag vill. Såå mysset.

Sola, äta, köpa nya kläder, vara en rik jävel, ha mitt drömjobb, större lägenhet, ny soffa, smalare, alltid vara lycklig, vara grym på allt jag gör, ha wii sport, ny snowboard o snowboardkläder, nya skor, att djuren aldrig hårar, att tobbe alltid vill massera o klia min rygg, vara typ 10 cm längre, ha en som städar här hemma, körkort, en as het mustang, hus, ha en sommarstuga, åka utomlands, lära mig o hjula, systemkamera, en papegoja som kunde prata, toalett av guld, nån som jämt lagade mat, en chaufför som kör mig dit jag vill, äga en paradisö och massaaa mer saker!

Men nu ska jag hoppa in i min dusch o göra mig klar för sen blir det att åka o fira tobbes syster som fyller idag. Grattis på henne! Sen så tänkte jag att ja gräver ner mig själv nånstanns o väntar på att allt som jag vill ha går i uppfyllelse. Kanske går på skattjakt efter en ande i en lampa som uppfyller allt!

PussokramSkumbanan!

sista gången

Ja dom senaste dagarna, eller kanske dom senaste veckorna har jag inte suttit vid datorn så mkt. Så nått bloggande har det inte blivit på quite a while. Men nu har jag inte så mkt för mig. Vi är däremot så sugna på choklad här hemma i soffan att vi funderar starkt på o dra ner till willys. Kanske till o med är lata o tar bilen. För då blir det sista gången som jag åker den för imorgon finns den inte kvar. Såld. Så imorgon får vi en ny bil. Eller ja ja inte ny men aja.

Imoron ska ja iväg en sväng till Af på en sån där träff där man lär sig att skrvia cv. Har ju ett cv men det är ju aldrig fel o få hjälp me att bättra på sånt. O så har ja även tvingat Sofia o följa med på det.

Måste nog också ringa till Vc imorgon för o kanske få ny medicin till min urinvägsinf eftersom det verkar som om den inte hjälper. Eller ja, verkar inte hjälpa?! Den hjälper inte alls faktiskt. Gör fortfarande ont ont ont när ja ska drilla. Så det blir också morgondagens - thing to do!

Nä nu måste vi dra o köpa choklad innan vi avlider! PUNKT!