Trött...

Nu var det några dagar sen jag skrev. Men har varit helt slut. Har jobbar på "ena" nya jobbet. Och jag säger bara det fyfan vad trött jag är.

I torsdags jobbade jag 9 timmar i sträck med en kvarts rast på det. Alltså NIO timmar med 15 minuters rast!!! Och sen vart det 8 tim, 7 1/2, 5 1/2 tim. Så jag har varit lagom trött när jag kommit hem. Så börjar jag nya jobbet imorgon kl 9 och slutar 17, sen börjar jag jobba igen kl 18 på andra jobbet. Ja, jag har/kommer nog bli arbetsnarko..

När jag kom hem idag efter jobbet så blev det lite mys hemma och gotta gotta mat, sen cyklade vi runt hela oset, mys var det också.

Ja, nä nu ska jag och älsklingen kika lite på tv och sen ska jag soooooooooooova..







helt slut!

Jaha nu är jag hemma efter 9 timmar jobb med en kvart rast på det! Suck vad jobbigt. Brukar inte gnälla men jag får hålla med Sofia om att det kan vara riktigt jobbigt och tungt.

Så nu ska jag äta och sen ska jag soova. Jobbar imorgon med, börjar 8 så måste få ordentligt med sömn.


Good night!

Skitdator!!

Nooo!

Jag hade precis skrivit ett låångt inlägg när min jävla skit dator får nått tok ryck och allt försvinner.

Det ja skrev var iallafall att det blev ingen slappadag hela dagen. Jag drog med mig Ronja ut på en promenad och det slutade med att vi gått runt naturreservatet, som tog sisådär 1tim o 40 min, det var riktigt skönt.

Och så funderar jag på om jag ska åka ner till Willys o handla eller inte. Så... ja nej ja nej ja nej!?!? Det är ju såå trååkigt att handla själv. Mycket roligare när man har älsk o tjata och gnälla på.

Duscha ska jag iallafall göra...

Jajjeman, thats it!



Slappadag.

Nyss kommit hem efter att ja vart ute och cyklat med Ronja. Blåser som bara dänn. Sen ringde dom från ena jobbet och sa att ja skulle jobba imorgon. Så det blir jobb imorgon på fredag, lördag och söndag. Alltså ingen utgång för mej.. Men pengar är nått ja måste ha.

Sen börjar jag på nya jobbet på måndag, längtar!

Och så vill jag åka till bodaborg igen, eller nått för jag är as sugen på att hitta på nått kul.

Jag har bestämt att idag är det en slappa/film/integöranånting dag, så nu ska jag slänga mig i soffan. MeLike!

Baybay!



...

jajjemaan, jag fattar ingenting. Men det ska vi nog klura ut.. nångång.



Haj

Hej på min blogg!

Då var det alltså dags för mig också, får se hur det här går då..

Först ska jag försöka lära mig lite om bloggen.